Begin dit jaar hebben we een lijst met aanmeldingen verzameld voor de BuurtApp Ons kompas. Er zijn hier en daar wat gesprekken geweest en wat voorbereidingen getroffen om uiteindelijk het startsein te kunnen geven.

Op dinsdag 10 september 2019 rond 14.00 uur worden alle telefoonnummers toegevoegd aan de BuurtApp Ons kompas. Het kan enkele minuten in beslag nemen voordat alle telefoonnummers erin staan, dus ook die van jou.

De BuurtApp zal beheerd worden door 2 vrijwilligers van de bewonersgroep Kompas van de Kapiteyn: Eko en Ria. Zij kregen unaniem de voorkeur om deze rol te mogen vervullen. Eko woont zelf in het appartementencomplex Het Kompas en Ria woont in het andere complex De Kapiteyn.

Beide zullen zichzelf kort voorstellen in de BuurtApp en wordt er uitleg gegeven over het doel van de BuurtApp en wat men kan verwachten.

Mocht je zelf nog niet aangemeld hebben voor de BuurtApp dan kan dat altijd. Ook als je er geen behoefte meer aan hebt, dan kan je uit de BuurtApp stappen wanneer jij wilt.

Bewonersgroep Kompas van de Kapiteyn

netwerken-2 (1) (1)