Sinds februari hangt er een groot mededelingenbord aan de muur binnen elk portiek. In totaal zijn dat er acht. Dit formaat is groter dan het formaat van het vitrinekastje en dus kan men hier meer berichten op plaatsen.

Enkele voorbeelden van deze berichten kunnen zijn: aankondigingen, uitnodigingen, mededelingen, oproepen, initiatieven en advertenties.

20190217_201653.jpg

Verzoek indienen tot plaatsing

Deze berichten kunnen zoal worden geplaatst door bewonersgroep Kompas van de Kapiteyn als door de bewoners zelf. In dat laatste geval dient men per mail een verzoek in te dienen bij de bewonersgroep en bij goedkeuring hiervan, zullen wij overgaan tot actie.

Hierbij wordt als voorwaarde gesteld dat je zelf voor de berichten zorgt wat op maximaal A4 formaat geprint mag worden. Qua hoeveelheid dien je deze acht keer zelf uit te printen, tenzij je een ander doel voor ogen hebt.*

Jouw geprinte versies kan je bij ons inleveren op het volgende postadres met bijbehorende gegevens:

  • Bewonersgroep Kompas van de Kapiteyn
  • Koldijksterraklaan 157
  • Onderwerp: mededelingenbord
  • Afzender

* Nadat wij ze in goede orde hebben ontvangen zullen wij ze z.s.m. ophangen in de acht portieken: 4 in appartementencomplex Het Kompas en 4 in De Kapiteyn. Tenzij jou verzoek anders is, dan zullen wij ons hierop aanpassen.

Zodra dit gebeurt is, krijg je van ons een email ter bevestiging.

Uiteraard mag je van ons verwachten dat wij deze berichten ook voor je zullen verwijderen zodra dit van toepassing is.

20190217_201608

N.B. berichten worden geplaatst met magneten op het bord en zullen zich bevinden achter het glasdeur, die dicht gaat en op slot wordt gedaan.